Els directors de Banca de AXPE Consulting han acudit a l’esdeveniment celebrat avui a l’Auditori del Banc Sabadell situat a Madrid. L’acte, organitzat per OKDiario, ha estat presentat per Eduardo Inda, Director del mitjà, i inaugurat pel Ministre d’Energia, Turisme i Agenda Digital, Álvaro Nadal.

El principal tema tractat durant el fòrum ha estat la revolució digital i la importància de la ciberseguretat en el sector financer. Els ponents han estat Alberto Hernández, director general de l’Institut de Ciberseguretat d’Espanya (INCIBE); Lluis Pons, director de Màrqueting del Banc Sabadell; Álvaro de Salas, director d’Innovació i Nous Negocis de Banca en Indra; i Rafael Chelala, advocat expert en delictes cibernètics, del despatx Alarcón–Espinosa Chelala & Daurat.

Unes altres de les qüestions abordades en el Fòrum han estat l’acostament de la banca digital als usuaris, la validesa del Bitcoin o la importància de la protecció de dades quan aquests són bolcats a plataformes cloud.

Rosa Morales, Directora de Banca Minorista, i Ricardo Ferruz, Director d’Operacions en l’àrea de Banca, han estat els representants de AXPE Consulting durant l’esdeveniment. Després de la intervenció dels ponents, Ferruz s’ha interessat pel problema dels ciberatacs  en el núvol, així com els protocols que asseguren la ciberseguretat en una empresa.