L’última frontera en la lluita per la igualtat de drets, la més extensa i oprobiosa, no és la defensa d’un grup humà que es diferenciï pel color de la seva pell, per les seves creences o tendències del tipus que fossin. L’última gran davantera és aquesta meitat de la humanitat que durant milers d’anys ha viscut soterrada, que ha estat postergada i que, sense caure en cap exageració, ha sofert el major Apartheid conegut. Milers de milions de persones que pel fet de ser dones han estat marginades fins avui, aquí i en altres parts del món. Milers de milions que segueixen en condicions absolutament reprovables.

Aquesta és la meva declaració i aquest és el meu sentiment de responsabilitat i obligació amb la meitat de la humanitat i els seus drets.

Em congratula manifestar a tots els nostres professionals i a tots aquells amb els quals ens relacionem que gran part del cos d’alta direcció en AXPE Consulting, per posar un exemple de llocs en els quals hi ha un menor percentatge de representació femenina, són i han estat dones. Clars exemples són la primera executiva després del President, les directores a Mèxic i el Brasil, Espanya, Barcelona, Vitòria i Santander, la Directora Administrativa i Financera, la nostra actual Directora d’Operacions i d’Administració Pública, la Directora de Banca o la Cap del Gabinet de Presidència. Aquestes dones han ocupat i ocupen aquestes posicions en la companyia per pura meritocràcia.

Reitero que tinc i sento l’obligació moral de fer possible que la humanitat recorri aquest camí de consecució d’igualtat i llibertats per a tots.

Manuel Revuelta, President de AXPE Consulting