La Plataforma de Mercats IFS és el producte desenvolupat per la companyia Iberia Financial Software que AXPE Consulting comercialitzarà tant a nivell nacional com internacional. Es tracta d’una plataforma de captura i distribució d’informació financera molt útil, especialment per a entitats bancàries, gestores i brokers.

L’equip de Banca d’AXPE  serà l’encarregat de distribuir aquesta plataforma de mercats que ja utilitzen entitats com a Banc d’Espanya, Popular Grup Santander o CaixaBank. Aquesta eina compta amb més de 20 productes amb diferents funcionalitats. Alguns d’ells són:

  • “Ibèria Market Data Publisher”, concentrador de cotitzacions en temps real per a d’un o diversos proveïdors d’informació financera.
  • “Ibèria Market Data Knowledge”, sistema per a la captura d’informació estàtica, dades fixes d’emissions, dades de referència i operacions de tota mena d’instruments de mercat, entitats i la seva informació associada, proporcionant un repositori centralitzat per a l’entitat.
  • “Ibèria Market Data Ràting”, producte que permet processar informació d’agències de qualificació creditícia (Fitch, Moodys, S&P i DBRS), proporcionant un repositori unificat d’informació creditícia d’emissions i entitats públiques i privades.

IFS

Un dels principals beneficis de disposar de la Plataforma de Mercats IFS és la de centralitzar la informació i alinear els processos amb la solució, ajudar a incrementar la productivitat, millorar els resultats i permetre a l’entitat financera tenir una visió única de la informació, generant un model accessible per a totes les aplicacions.

Quant a les característiques principals de la Plataforma de Mercats IFS, una de les principals és la seva capacitat de capturar informació de múltiples proveïdors d’informació financera (Bloomberg, Reuters, Six-*Financial, Markit…), alliberant als sistemes i aplicacions de l’entitat de la dependència amb els proveïdors d’informació i la seva distribució a les diferents àrees de l’entitat.

Sobre Iberia Financial Software

Iberia Financial Software és una companyia orientada al desenvolupament de solucions tecnològiques dirigides, principalment, al sector financer. Fundada en 1992, actualment té presència tant a nivell nacional com internacional.

La missió de IFS és la d’entendre les necessitats tecnològiques del sector empresarial i atendre-les amb productes i serveis d’òptima qualitat, que s’adaptin a les seves necessitats i que brindin solucions integrals, àgils i eficients.

Per a més informació: