• AXPE consulting, dins del pla de formació de la companyia, aprofundeix en el la situació actual del mercat assegurador, la seva operativa i comercialització.
  • El pla de formació integral està pensat per a donar cobertura al coneixement del negoci assegurador, a més del tecnològic, i està conformat per diferents cursos.
  • En aquest primer curs s’ha aprofundit en com funciona el mercat assegurador en l’actualitat, així com els contractes, preus, tipus d’assegurances existents, institucions clau en el sector o sinistres, entre altres temes.
  • La formació ha estat duta a terme a través de ICEA (Recerca Cooperativa entre Entitats Asseguradores i Fons de Pensions) amb Miguel Ormaeche, advocat especialitzat en Dret d’Assegurances i Dret Laboral, com a professor.
  • La formación ha sido llevada a cabo a través de ICEA (Investigación Cooperativa entre Entidades Aseguradoras y Fondos de Pensiones) con Miguel Ormaeche, abogado especializado en Derecho de Seguros y Derecho Laboral, como profesor.

Formacion Seguros

El curs de formació sobre el sector Assegurador ha estat impartit a més de 15 professionals de AXPE Consulting que treballen per a clients d’aquest àrea i suposa el començament del pla formatiu que dóna cobertura a l’àmbit de negoci. L’objectiu d’aquesta formació era donar a conèixer els fonaments operatius i comercials del segur i dels seus principals textos legislatius que regulen el contracte i l’activitat asseguradora per a “que els nostres experts en últimes tecnologies comprenguin el món del Segur, exercint així les seves funcions en el sector de manera òptima”, com assegura Mario Martín, Subdirector General de AXPE Consulting.

Formacion Seguros

ICEA ha estat l’entitat encarregada d’organitzar aquest curs, mitjançant conceptes i casos pràctics que han servit per a l’aprenentatge i mesurament de coneixements de cadascun dels alumnes. Amb aquesta i amb futures formacions, la companyia pretén que els empleats coneguin a la perfecció l’àrea de negoci en el qual treballen, a més de les tecnologies i metodologies que han d’utilitzar en el seu dia a dia. D’aquesta manera, des de AXPE Consulting apostem per  els nostres treballadors i els oferim un pla de formació adaptat a cada perfil, reforçant els seus coneixements sobre el sector al qual es dediquen i aconseguint que comptin amb competències professionals en l’àrea de treball.

Des de la unitat de negoci d’Assegurances de AXPE Consulting treballem amb diferents clients líders en el sector, per la qual cosa els nostres professionals ofereixen el nivell d’excel·lència requerit per cadascuna d’aquestes organitzacions. Per aquest motiu apostem per ICEA com a centre de formació ja que és la primera Associació d’Entitats d’Assegurances constituïda a Espanya i, avui dia, és l’organisme encarregat de realitzar i publicar totes les estadístiques sectorials, així com el referent a proporcionar serveis de Formació i Assessoria sobre matèries que afecten l’activitat asseguradora.