• AXPE Consulting signa l’acord per a ser SAP Service Partner.
  • Els serveis SAP de AXPE Consulting van des de l’assessorament i implantació de solucions d’última generació i serveis de testing, fins a migracions, manteniments o upgrades de sistemes.
  • En AXPE Consulting comptem també amb un Centre Expert de SAP.

Després d’una llarga trajectòria empresarial prestant serveis SAP a importants empreses, en AXPE Consulting acabem de signar l’acord que ens acredita com SAP Service Partner.

Aquest nou acord de partenariat reconeix les capacitats de AXPE Consulting per a la prestació de serveis de consultoria SAP, com a assessorament i selecció de solucions, prestació de serveis d’oficina de projectes,  implantació de solucions clau en mà i manteniment de solucions SAP, entre altres.

Igualment, AXPE Consulting ofereix serveis d’ajuda en el salt a S/4 HANA, aportant Expertise en Arquitectura IT, Comparatives Cloud i capacitació de directors de projecte mitjançant formació específica impartida pels nostres professionals.

El nostre Centre Expert SAP ens permet continuar investigant noves maneres d’ajudar a cada client. Així mateix, el nostre equip està al dia de les últimes tendències del sector. Aquest centre expert de recent creació se suma al de RPA-*Robotics i al de Big Data i Analytics, entre altres.

Sobre AXPE Consulting: som una companyia multinacional independent de consultoria, integració de sistemes i externalització de serveis. Desenvolupem la nostra activitat Telecomunicacions, Banca, Assegurances, Administracions Públiques, Indústria i Energia. Comptem amb 4 seus a Espanya i 4 oficines internacionals a Europa i Llatinoamèrica. Durant l’any 2017 comptem amb una plantilla superior als 1500 treballadors i facturem més de 70 milions d’euros.