AXPE Consulting col·labora en la recaptació de fons per a ajudar a la població en situació vulnerable a Mèxic participant en la 22è Copa de Golf organitzada per la Companyia Asseguradora MAPFRE, que s’ha dut a terme a Ciutat de Mèxic durant el mes d’octubre.

L’esdeveniment es realitza cada any per a ajudar a persones en risc d’exclusió social, comptant amb  la col·laboració i assistència de patrocinadors, clients, promotors, corredors, agents, proveïdors, socis comercials, convidats d’associacions i col·laboradors, com és el cas de  AXPE Consulting.

Evento MAPFRE Mexico

En l’edició d’aquest 2018 els fons recaptats han ascendit a 5.300.000 pesos mexicans, quantitat destinada a repartir entre les diferents associacions beneficiàries. Durant la jornada del 15 d’octubre es va dur a terme el torneig de golf, així com un menjar durant la qual José María Romero Lora, Director Executiu comercial de MAPFRE Mèxic, i Ricardo Madrid, Director Executiu Xarxa Agencial MAPFRE, van lliurar el xec a diverses organitzacions locals: ‘Fundació CMR’, ‘Fundació Doctor Díaz Perches’, ‘Júnior League Of Mexico City I.A.P’, ‘Mà Amiga de Chalco’, ‘Nodreix a un Nen’  i ‘Renovació Unió de Forces Unió d’Esforç’. Així, AXPE Consulting reforça el seu compromís amb la societat actual, ajudant als qui més el necessiten.